_DSC7865_edited.jpg

WORKSHOP BOX

Házhoz visszük az élményt!

 

Ha Gombóc Artúr módjára rajongsz a színekért és ékszerekért és kreatív kikapcsolódásra vágysz? Nem akarsz időhöz és helyhez kötve lenni?

Neked ajánljuk ezeket a "csodadobozokat". Az ékszer készítő otthoni Workshop Boxaink egyszerre jelentenek élményt, játékot és feltöltődést.

Legnagyobb újdonságunk a Workshop Box (DOT és Basic), hogy mostantól a helyszín és idő többé ne legyen akadály a workshop élményeidhez!

Úgy is fogalmazhatnánk: a NAAG ékszer készítő Studio Workshop élményeinek dobozba zárt változata.

A Workshop Boxok olyan dobozok, melyekben 4 vagy 9 ékszerhez elegendő, minőségi nemesacél ékszer alapanyagot találsz.

A felhasználás módjában természetesen segítünk: a projekt megálmodója, Natasa Litvin ötvös, aranyműves egy oktatóvideóban minden szükséges információt elmond a tervezési és alkotási folyamatról.

Válaszd ki a számodra leginkább tetsző színeket és alkosd meg saját ékszer fegyvertáradat! ;) 

A 32 szín között találtok meleg és hideg tónusokat is. Nagyszerű kikapcsolódás lehet barátnőiddel és édesanyáddal, találjátok ki együtt, kinek melyik szín áll a legjobban.

A színek és a kreativitás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra is, ezért a Workshop Boxok bőr alapanyagaként főként a táskák és egyéb apróárúk készítése során keletkezett maradék bőrt használjuk fel. Így nem csak újrahasznosítjuk (recycle), hanem ékszerként újra is gondoljuk (upcycle) ezeket az egyébként veszélyes hulladéknak számító darabokat.

Színezd ki magad, mert alkotni jó!

További DOT és Basic fém kiegészítőket keresd a webshopban! ;)