_DSC7865_edited.jpg

WORKSHOP BOX

Házhoz visszük az élményt!

 

Ha Gombóc Artúr módjára rajongsz a színekért és ékszerekért és kreatív kikapcsolódásra vágysz? Nem akarsz időhöz és helyhez kötve lenni?

Neked ajánljuk ezeket a "csodadobozokat". Az ékszer készítő otthoni Workshop Boxaink egyszerre jelentenek élményt, játékot és feltöltődést.

Legnagyobb újdonságunk a Workshop Box (DOT, BASIC és MAXI), hogy mostantól a helyszín és idő többé ne legyen akadály a workshop élményeidhez!

Úgy is fogalmazhatnánk: a NAAG ékszer készítő Studio Workshop élményeinek dobozba zárt változata.

A Workshop Boxok olyan dobozok, melyekben 4, 9 vagy 18 ékszerhez elegendő, minőségi nemesacél ékszer alapanyagot találsz.

A felhasználás módjában természetesen segítünk: a projekt megálmodója, Natasa Litvin ötvös, aranyműves egy oktatóvideóban minden szükséges információt elmond a tervezési és alkotási folyamatról.

Válaszd ki a számodra leginkább tetsző színeket és alkosd meg saját ékszer fegyvertáradat! ;) 

A 32 szín között megtaláljátok az alap- és trend színeket is. Nagyszerű kikapcsolódás lehet barátnőiddel vagy édesanyáddal/lányoddal, az egész családdal. Találjátok ki együtt, kinek melyik szín áll a legjobban.

A színek és a kreativitás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra is, ezért a Workshop Boxok bőr alapanyagaként főként a táskák és egyéb apró áruk készítése során keletkezett maradék bőrt használjuk fel. Így nem csak újrahasznosítjuk (recycle), hanem ékszerként újra is gondoljuk (upcycle) ezeket az egyébként veszélyes hulladéknak számító darabokat.

Színezd ki magad, mert alkotni jó!

További DOT és Basic fém kiegészítőket keresd a webshopban! ;)