TND Studio.jpg

STUDIO WORKSHOPOK

A táska készítő Studio Workshopokon több mint 60 féle minőségi bőrből válogathatsz, többféle méretű táskát és pénztárcát készíthetsz el.

Az általad választott fazon elkészítése sablonok segítségével történik, a kiválasztott bőröket kedvedre kombinálhatód, tetszés szerint díszítheted. A Workshop alatt megismerkedhetsz a pontos szabás fontosságával, csontkés és ragasztás technikájával illetve más érdekes eszközökkel. Minden szükséges alapanyagot, eszközt és szaktudást biztosítunk. A készített táskákat és kiegészítőket Natasa varrja nektek össze, hogy tartós legyen a végeredmény.

Nincs más dolgod, mint kiválasztani az adott fazont és megvásárolni, majd az aktuális időpontokra bejelentkezni ;) A visszaigazoló emailben minden fontosabb info benne lesz. Csak magadat és a fantáziádat kell elhoznod!

A kreativitás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra is, ezért a workshopok alapanyagaként főként a táskák és egyéb apróárúk készítése során keletkezett maradék bőrt használjuk fel. Így nem csak újrahasznosítjuk (recycle), hanem a táskákon, pénztárcákon díszítőelemként újra is gondoljuk (upcycle) ezeket az egyébként veszélyes hulladéknak számító darabokat.

Alkotásra fel! Itt az idő a feltöltődésre!

Érezd magad jól és alkoss szabadon itt nálunk!

AKTUÁLIS IDŐPONTOK

2021.10.23. (szombat)

2021.10.30. (szombat)

Érdeklődni emailben: naag@naag.hu

 

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK
 

IDŐPONT: a választott napon 10:00 - 18:00
HELYSZÍN: NAAG Pop-up Studio | 1117 Budapest, Bogdánfy u. 1.  (1-es kapucsengő)