WORKSHOP VILÁG

Szeretnéd kipróbálni milyen bőrrel és fémmel dolgozni, belőlük alkotni? 

Legyél saját magad designere!

Rendeld házhoz ékszer készítő Workshop BOXainkat és gyere el Studio Workshopjainkra is, ahol táskákat és ékszereket is készíthetsz!

Teremts kreatív Énidőt magadnak és családodnak!

Üdvözlünk a NAAG Workshop Világában! :) Itt minden Érted van, színes, izgalmas és szórakoztató, garantáltan nagyszerű kalandban lesz részed! 

Világunkban megtalálod az otthoni ékszerkészítő (WorkshopBox) vagy a személyes/stúdiós ékszer- és táskakészítő workshop (Rapid, Studio, Ötvös) lehetőségeket, illetve a stúdiósok között választhatsz, inkább a bőrrel vagy a fémmel való alkotás vonz jobban.

A kreativitás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatosságra is, ezért a workshopok alapanyagaként főként a táskák és egyéb apró áruk készítése során keletkezett maradék bőrt használjuk fel. Így nem csak újrahasznosítjuk (recycle), hanem ékszerként, vagy a táskákon díszítőelemként újra is gondoljuk (upcycle) ezeket az egyébként veszélyes hulladéknak számító darabokat.

Kinek ajánljuk a Workshop BOXainkat és Studio Workshopjainkat?

Olyan alkotószellemű egyéneknek, akik otthon élnék ki kreatív energiáikat (egyedül, társaságban vagy akár családdal) vagy épp kimozdulnának otthonról.

Akik személyre szabható, egyedi ajándékokat keresnek, mely akár egy hobbi vagy szenvedély kezdete is lehet. Akik szeretnék a megszokottól eltérően elütni az idejüket és létrehoznának valami újat. Gyakorlott vagy teljesen kezdő alkotóknak. Gyerekeknek. Felnőtteknek. Nagyszülőknek. Cégeknek. Mindazoknak, akik szeretnének elindulni vagy épp elindítani valakit a kreativitás útján.

A The Naan Design márka és a NAAG kedvelőinek és persze azoknak, akik rajonganak a Natasa Litvin által tervezett darabokért.

Kívánjuk, hogy az ékszer készítő Workshop Boxaink és ékszer- és táska készítő Studios workshopjaink új színt és megannyi örömet vigyenek az életetekbe.

Pontosan milyen Workshopok közül válaszhatsz?

A NAAG Stúdióban mindig valami új dolgon törjük a fejünket.  Legnagyobb újdonságunk az otthoni ékszer készítő Workshop Box (DOT és Basic), hogy mostantól a helyszín és idő többé ne legyen akadály a workshop élményeidhez!

Úgy is fogalmazhatnánk: a NAAG ékszer készítő Studio Workshop élményeinek dobozba zárt változata.

A Workshop Boxok olyan dobozok, melyekben 4 vagy 9 ékszerhez elegendő, minőségi ékszer alapanyagot találsz.

A felhasználás módjában természetesen segítünk: a projekt megálmodója, Natasa Litvin ötvös, aranyműves egy oktatóvideóban minden szükséges információt elmond a tervezési és alkotási folyamatról. Céges kitelepülés esetén pedig személyesen avat be Titeket a varázslatba. :)

Ékszer készítő Rapid Workshopunk pontosan 1 órás, kifejezetten azoknak, akik rövid de koncentrált élményre vágynak. Itt lehetőség van olyan különleges, kifejezetten limitált bőrökből is alkotni, melyek a Box verziókban nem találhatóak meg. Mindössze egy óra alatt 4 pár DOT fülbevaló vagy 2 pár PLUME Mini fülbevaló, vagy 1 szett (fülbevaló+nyaklánc) boldog tulajdonosaként és egy csodás élménnyel gazdagodva távozol majd.  

A Studio Workshopokon több mint 60 féle minőségi bőrből válogathatsz és többféle méretű táskát és  pénztárcát készíthetsz el.

Az általad választott fazon elkészítése sablonok segítségével történik, a kiválasztott bőröket kedvedre kombinálhatód, tetszés szerint díszítheted. A workshop alatt megismerkedhetsz a pontos szabás fontosságával, csontkés és ragasztás technikájával illetve más érdekes eszközökkel. Minden szükséges alapanyagot, eszközt és szaktudást biztosítunk. A készített táskákat és kiegészítőket Natasa varrja nektek össze, hogy tartós legyen a végeredmény.

Ötvös Workshopjaink közül az első egy alap, 4 órás workshop, melyen bele kóstolhatsz az ékszerkészítés alapjaiba. Itt sárgarézből illetve vörösrézből készíthetsz gyűrűt, medált, vagy fülbevalót. Első körben megismerkedünk az eszközökkel, majd a sablonok és a mintadarabok mentén átbeszéljük egyénenként a elképzeléseiteket, technikákat (domborítás, hajlítás egyéb felületmegmunkálási lehetőségeket). 

Itt mindenféle előképzettség nélkül, könnyedén fogsz tudni alkotni. :)

Várunk szeretettel bármelyik workshopunkra!

Alkotásra fel! Itt az idő a feltöltődésre!

Érezd magad jól és alkoss szabadon itt nálunk!

Mert alkotni jó!