Általános Használati Szabályok és Feltételek

Üdvözlünk a honlapunkon (“www.naag.hu”). Az alábbi Használati Szabályok és Feltételek a www.naag.hu-hoz való hozzáférést és annak használatát szabályozzák.

A www.naag.hu elérése, annak használata és a rajta keresztül történő termékvásárlás azon a feltételezésen alapszik, hogy az alábbi Általános használati Szabályok és Feltételek elolvasásra- és megértésre-, valamint Általad elfogadásra kerültek. 

A www.naag.hu-ot a Litvin Natasa EV valamint Tóth Ágnes Réka EV kezeli és üzemelteti.

A www.naag.hu weboldalt és a csatolt szolgáltatásokat az alábbi használati és szolgáltatási szabályokban - és az egyéb, az oldalainkon szereplő szabályokban (összefoglalva “ASZF” néven) - foglaltak szerint bocsájtjuk a rendelkezésedre. Kérjük, olvasd el figyelmesen a “ASZF”-et!

Az ASZF-et időről-időre megváltoztathatjuk. Kérjük, olvasd el, és ellenőrizd gyakran! Amennyiben nem járulsz hozzá az ASZF-ben történő bármiféle változáshoz, kérjük azonnal szüntesd be az oldal használatát! Minden változtatás, ami a visszaigazolt rendelésed után következik be, nem fogja érinteni az adott rendelésed, kivéve ha a változtatást törvény írja elő számunkra. 

SZELLEMI TULAJDONJOGOK

Minden, a www.naag.hu-n, valamint a www.thenaandesign.com-on szereplő tartalom, mint dokumentumok, fotók, rajzok, figurák, logók, menük, weboldalak, grafikák, színek, sémák, eszközök, betűtípusok, dizájnelemek, diagramok, formák, metódusok, folyamatok, funkciók a www.naag.hu, a Litvin Natasa EV és a Tóth Ágnes Réka EV tulajdonában és nemzeti, valamint nemzetközi szerzői jog és egyéb szellemi tulajdonjogi rendelkezések védelme alatt állnak.

Nem reprodukálható, forgalmazható, tüntethető fel, módosítható vagy készíthető hasonló munka belőlük, és nem használható a Tartalom semmilyen módon, egészben vagy részeiben sem a Litvin Natasa EV és a Tóth Ágnes Réka EV esetleges előzőleges, egyértelmű, írásos hozzájárulása nélkül.

A Tartalom bármilyen reprodukciója, forgalmazása, feltüntetése, módosítása vagy belőle hasonló munka készítése, és bárminemű módon való használata céljából a Litvin Natasa EV és a Tóth Ágnes Réka EV által előzőleges írásos beleegyezése csak a törvényes és a vonatkozó szabályoknak megfelelő módon igényelhető.

TERMÉK 

A www.naag.hu nem forgalmaz használt árut, hibás terméket, valamint a vonatkozó piaci előírások tekintetében alacsony minőségű termékeket.

A termékek fő tulajdonságai a www.naag.hu-n, az egyes termékek oldalain szerepelnek. A www.naag.hu-n eladásra kínált termékek nem minden esetben egyeznek a valódi  megjelenéssel, mert az függ a fénykép és színek tekintetében a használt webböngésző és monitor beállításától.

VÁSÁRLÁSI ALKALMASSÁG

A www.naag.hu oldalon való vásárlás céljából szükséges megadnod személyes adataid. Különösképpen vonatkozik ez a valódi név megadására, email-cím és egyéb információkra az utasításoknak megfelelően.

Továbbá meg kell adni a számlázási adataidat, és garanciát és felelősséget kell vállalnod azért, hogy azok helyesek és érvényesek, és hogy Te vagy a számlázási információk alatt feltüntetésre kerülő személy. 
További információk a személyes adatokkal kapcsolatban az Adatvédelmi Tájékoztató és Szabályzat oldalon található.

RENDELÉSEK

A www.naag.hu olyan termékeket kínál eladásra, melyek készleten vannak és szállíthatók, kivételt képeznek az egyedi megrendelések, melyeknek az elkészítési időtartamát külön egyeztetjük.
Alkalmanként szerepelhet információ az oldalunkon vagy az egyéb szolgáltatások felületein, mely tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmazhatnak a termékek leírását-, árazását-, promócióját-, ajánlatot-, termékszállítási költséget-, szállítási időt- és hozzáférhetőséget illetően.

Fenntartjuk a jogot bárminemű hiba, pontatlanság vagy hiányosság kijavítására, és hogy előzőleges tájékoztatás nélkül megváltoztassuk vagy frissítsük az információkat vagy töröljünk rendeléseket, amennyiben bárminemű információ a szolgáltatásnál -  vagy bármilyen vonatkozó oldalon - bármikor pontatlan volt (ez alatt értendő az is, miután leadtad rendelésed).

ÁRAZÁSI IRÁNYELVEK

Minden ár és ajánlat érvényben marad az időről-időre való kihirdetéssel. A rendelés időpontjában a honlapon feltüntetett termékár elfogadásra kerül, kivéve ha fizetési hiba áll fent. 
Fenntartjuk viszont a jogot, hogy bármikor változtassunk az árakon, vagy bármikor megszakítsuk a szolgáltatást ,előzetes értesítés nélkül is. Nem lehetünk felelősek bármilyen harmadik fél számára bárminemű változtatás, ármódosítás, illetve a szolgáltatás beszüntetésének vagy szüneteltetésének vonatkozásában.

FIZETÉS

A fizetés több módon történhet.

1. PayPal fizetés
Rendszerünk a PayPal fizetési  megoldásást használja.
A PayPal a világ legnépszerűbb online fizetési rendszere. Amennyiben ezt a fizetési módot választod, úgy a PayPal a vásárlás pontos adatainak megjelölésével emailben kérvényezi a fizetést. Itt választani tudsz, hogy PayPal hozzáféréseden keresztül vagy bankártyával szeretnél-e fizetni. (Ez utóbbi esetben nem kell se regisztrálnod, se bejelentkezned a Paypal weboldalán, egyszerűen a bankártyád adatainak megadásával fizethetsz a PayPal biztonságos rendszerén keresztül.)

2. Banki átutalással történő fizetés
A megrendelés beérkezését követően lehetőség van Banki átutalással történő fizetésre. 

Amennyiben ezt a fizetési módot választod, úgy a vásárlás pontos adatainak megjelölésével emailben kérvényezzük a fizetést. Ebben az esetben megküldjük számodra a bankszámlaszámot, ahova teljesíteni tudod a fizetést, majd az összeg beérkezését követően visszajelzünk az átadás időpontjáról, illetve a postára adás részleteiről. 

Lehetőségeink birtokában jogos figyelmet szentelünk a rendelési és fizetési adataidnak biztonságban tartásáról, de a gondatlanságunk hiányában nem vagyunk felelősek bárminemű veszteségért, amit azáltal szenvedsz el, hogy egy harmadik fél engedély nélküli hozzáférést szerez bárminemű adatodhoz, amit az oldalhoz való hozzáférésnél vagy rendelésnél megadtál.

 

A TERMÉK SZÁLLÍTÁSA

A Magyarországon leadott rendeléseket Budapesten előzetes időpont  egyeztetést követően a NAAG  Stúdióban (1033 Budapest, Miklós u. 15.) személyesen is átveheted.

Magyarország területén a szállítást a Foxpost-tal, DPD-vel, illetve egyes esetekben az MPL-el, vagy más futárszolgálattal végeztetjük.

Kérés esetén egyéni szállítási opciókat is használhatunk egyeztetés alapján, ez az extra költség a vevőt terheli.

Külföldre (EU, valamint UK, USA, Kanada, Ukrajna és Oroszország) az MPL-el illetve DPD-vel szállítunk és a szállítások átfutási ideje ezen szolgáltatóktól, illetve a célországtól függően változhatnak.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy célunk minden rendelést 72 órán belül postára adni. 

A TERMÉK VISSZAVÉTELE


Mintaruhának és mintadarabnak minősülnek azok a termékek, melyek kimondottan fotózásra, bemutatóra készültek, így ebből fakadóan lehetnek rajtuk használatból adódó karcok, szálhúzódások, mely a funkciójukat nem befolyásolja és esztétikai értéküket nem csökkenti.

A mintadarabok címkével vannak megjelölve az oldalon.

A vásárló a vásárlással tudomásul veszi, hogy  akciós termékek, mintaruhák és mintatermékek, valamint egyedileg készített termékek esetén csere, pénzvisszafizetés és elállási jog nem érvényesíthető.

Az egyedi megrendelések esetén a vásárló tudomásul veszi, hogy az egyeztetett és leadott megrendeléseket köteles átvenni és a teljes vételárat megtéríteni.

A teljesárú, nem egyedi megrendelések esetében a jogszabályban meghatározott feltételek a mérvadóak.

A SZABÁLYOK ÉS FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSAI

A Használati Szabályok és Feltételek aktuális változatát bármikor megtalálod ezen az oldalon.
Fenntartjuk a jogot, hogy egyedi belátásunk alapján frissítsük, megváltoztassuk vagy kicseréljük ezen Használati Szabályok és Feltételek bármilyen részét a frissítések és változások weboldalunkra való feltöltéssel. A Te felelősséged,  hogy rendszeresen ellenőrizd weboldalunkat a változásokat illetően.

Bármikor szívesen fogadjuk megkeresésed a naag@naag.hu email címünkön.